Young Professional

PinkRoccade Local Government. Co-creator van publieke dienstverlening.


Ben jij ambitieus en heb je affiniteit met ICT-vraagstukken, maar sta je nog aan het begin van je carrière? Geef jouw carrière dan een vliegende start met deze uitdagende startersfunctie als Young Professional binnen de lokale overheid! Wij zijn op zoek naar een:


Young Professional
PinkRoccade Local Government

Ben jij de ambitieuze topper die wij zoeken?
Jij weet precies waar je wilt werken: bij een werkgever die vooruit denkt, jou uitdaagt om verder te denken én passie heeft voor de branche. Zelf ben jij leergiering en enthousiast, en weet je jouw goede communicatie skills in te zetten voor gemeentes in het hele land. Door vandaag al bedacht te zijn op morgen help jij ons nieuwe werkmethodes te ontwikkelen en verbeteringen door te voeren. Wat nog meer?

  • Je beschikt over een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in de richting ICT, Bedrijfsmanagement, Communicatie, MER, Bestuurskunde, Technische Bedrijfskunde/Informatica of sociale studies;
  • Je hebt maximaal 2 jaar werkervaring;
  • Je hebt affiniteit met ICT-vraagstukken en de gemeentebranche.

Dit ga je doen bij PinkRoccade
Als Young Professional ga je direct aan de slag. Leren, vragen stellen en jouw bijdrage leveren staan centraal. Tijdens het eerste half jaar word je optimaal begeleid door je manager en mentoren en start je volgens een efficiënt inwerkplan. Daarnaast stroom je in bij het Young Professional Programma waarin je ontwikkeld wordt tot Professional. Collega’s geven workshops over de branche, de verschillende afdelingen en onze development technieken. Ook worden er speciale workshopdagen georganiseerd rondom onze kernwaarden.

Tijdens de laatste fase van je programma werk je aan een opdracht voor het directieteam. Je gaat met een groep aan de slag met een actueel probleem. Geen bezigheidstherapie, want je doet aanbevelingen en kunt jezelf profileren bij het directieteam. Heb je een goed idee? Dan gaan we hier graag mee aan de slag!

Jouw toekomst; dat is wat wij jou bieden
Net zoals jij denken wij vooruit. We hebben goed zicht op de ontwikkelingen van morgen en weten deze vandaag al toe te passen. Maar de sleutel tot succes; dat ben jij! Als bedrijf bieden we jou een passende startersfunctie met veel verantwoordelijkheid en dagelijkse uitdagingen. Wat nog meer?

  • Resultaatgericht werken binnen een door jou gewenste functie (Sales, ICT, Klantondersteuning, Consultant of Developer);
  • Een contract voor 7 maanden, gevolgd door een jaarcontract en contract voor onbepaalde tijd;
  • Een startsalaris vanaf €2100,- bruto. Bij goed functioneren ga je ieder half jaar €125,- omhoog en in twee jaar groei je uit tot een Professional met een passend salaris;
  • Tal van doorgroeimogelijkheden met aandacht voor jou én je toekomst;
  • Geloof in het Nieuwe Werken. Dit betekent flexibel werken waar je zelf maar wilt;
  • FrietFriday, Show ’n Tell, PinkValley en The Floor is Yours. Do we need to say more?

Wordt dit jouw vliegende start?
Reageer dan nu door je cv en motivatie te uploaden via onderstaande button. Samen kijken we welke functie het beste bij je past. Meer weten over deze startersfunctie? Neem dan contact op met Kim de Brouwer via prlg.hr@pinkroccade.nl. Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van het aanname beleid.

Over PinkRoccade Local Government
PinkRoccade Local Government ondersteunt de lokale overheid bij haar taken en bedrijfsvoering met een uitgebreid pakket aan bedrijfssoftware. Met passie voor de lokale overheid creëren we toekomstbestendige oplossingen op het gebied van Financiën & Services, Informatievoorziening, Publiekszaken, Ruimte & Omgeving en Samenlevingszaken. Slimmer en efficiënter processen inrichten; dat is waar wij voor staan.

Als onderdeel van TSS biedt PinkRoccade je talentmanagement op een hoog platform en kun je ook binnen TSS aan de slag. De slagkracht van een kleine unit; de mogelijkheden van een multinational.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
03-03-2017
Standplaats
´s-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Salaris
2100
Trefwoorden
Young Professional, Young Professional Vacature, Starter, Startersfunctie, PinkRoccade Local Government, 's-Hertogenbosch, Den Bosch, Lokale overheid, gemeente
Branche
Automatisering / ICT
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
Young Professional, Young Professional Vacature, Starter, Startersfunctie, PinkRoccade Local Government, 's-Hertogenbosch, Den Bosch, Lokale overheid, gemeente