Stageopdracht: Professionalisering zaakkoppelingen met externe leveranciers (Aspecten: Omgeving en techniek)

Inleiding


Binnen onze burgerzakenapplicatie (iBurgerzaken) werken we zaakgericht. We koppelen met veel verschillende externe leveranciers van zaak- en documentsystemen. Het gebruik van deze koppelingen neemt snel toe. Alhoewel er een landelijk koppelvlak in gebruik is (KING), heeft iedere implementatie bij een gemeente toch weer specifieke afwijkingen op dit koppelvlak. Ook is het landelijke koppelvlak aan veranderingen onderhevig. Bij het uitleveren van nieuwe releases staan wij voor goede kwaliteit. Om de kwaliteit van zaak-koppelingen te kunnen garanderen besteden we veel tijd aan het ontwikkelen en beheren van deze koppelingen.


Opdracht


Deze opdracht kent verschillende onderdelen. Er moet inzichtelijk worden gemaakt welke veranderingen in de nieuwe versie van dit koppelvlak zitten en wat dit betekent voor iBurgerzaken. Om dit te kunnen dient er onderzoek plaats te vinden naar ons proces- en gegevensmodel. Je leert hierdoor te werken met Blueriq en de relatie naar onze Java componenten kennen. Op basis hiervan breng je een advies uit over de noodzakelijke aanpassingen.

Dit onderdeel kan ook technischer ingevuld worden door een omgeving en/of tooling te creëren waarmee we snel en volledig de koppelingen kunnen testen en beheren.


Technische aspecten


Afhankelijk van de richting zul je in aanraking komen met termen als:

  • Java 8
  • Blueriq
  • Servicebus
  • Certificaten
  • Externe leveranciers
  • ZS-DMS (Het KING zaak-koppelvlak)

Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
08-11-2017
Standplaats
´s-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
HBO €400 (4e jaar) /€325 (3e jaar)
Trefwoorden
Stage, stageopdracht, afstudeeropdracht,
Branche
Automatisering / ICT
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
Stage, stageopdracht, afstudeeropdracht,