Stageopdracht: Ontwikkeling documenten template engine

Inleiding

Binnen onze burgerzakenapplicatie (iBurgerzaken) maken we veel gebruik van (wettelijke) documenten in Word en PDF. Deze documenten worden nu gegenereerd met behulp van bestaande software voor documentcreatie. Deze tooling is vaak te uitgebreid voor het doel waar wij het voor nodig hebben. Dit zorgt er voor dat de templates in die software voor onze eindgebruikers lastig of niet te onderhouden is. Daarnaast hebben we als ontwikkelaars specifieke wensen die voor de leveranciers niet belangrijk genoeg zijn om in hun standaard op te nemen. Daarom willen we een tool die aansluit op de behoeften van onze eindgebruikers, consultants en ontwikkelaars.

Opdracht

Breng in kaart wat de verschillende behoeften zijn en waar het gat ligt tussen deze behoeften en de bestaande tooling. Ontwikkel een tool die aansluit op deze behoeften en te integreren is binnen onze applicatie.

Technische aspecten

Maak gebruik van de laatste technologieën:

  • java8,
  • Spring boot
  • Angular.

Ontwikkel de gebruiksvriendelijke tool als (standalone) web applicatie en maak een API zodat deze bv middels een webservice geïntegreerd kan worden binnen onze applicatie.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
01-11-2017
Standplaats
´s-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
HBO €400 (4e jaar) /€325 (3e jaar)
Trefwoorden
Informatica, ICT, Stage, Stageopdracht, Afstudeeropdracht, Tool ontwikkeling
Branche
Automatisering / ICT
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
Informatica, ICT, Stage, Stageopdracht, Afstudeeropdracht, Tool ontwikkeling