Stageopdracht: Loop een dagdeel mee en creëer samen met onze experts je opdracht voor de Businessunit Publiekszaken

Sinds twee jaar is de nieuwe applicatie iBurgerzaken live. Dit is een applicatie die burgers in staat stelt digitaal zaken te regelen bij hun gemeente voor de afdeling Burgerzaken (denk hierbij aan huwelijk, geboorte, verhuizing etc.). Binnen dezelfde applicatie handelen de ambtenaren van de gemeente deze digitale zaken af en verwerken zij tevens aanvragen en aangiften die aan de balie binnenkomen. De applicatie maakt sinds de start een exponentiële groei door van het aantal gebruikers. De applicatie draait in een eigen private cloud-omgeving. Dit vereist bijvoorbeeld een andere manier van aanpak voor call-afhandeling. Ook worden er veel nieuwe innovatieve technieken toegepast.

Opdracht
De Businessunit Publiekszaken is op zoek naar een creatieveling die goede ideeën heeft voor onze nieuwste applicaties. Dit kan zowel op functioneel als technisch vlak zijn. Ben jij iemand die graag wil werken met de nieuwste applicaties? Dan is deze Businessunit op zoek naar jou! Alle ideeën/verbetervoorstellen worden zeer gewaardeerd! Het is op voorhand niet vereist om alles over IT oplossingen te weten. Affiniteit met IT is uiteraard wel belangrijk!

Wij nodigen je graag uit om, na een korte intake, een dagdeel op onze unit mee te lopen. Dit dagdeel sluiten we af met een afspraak met daarbij twee van onze experts. Samen met hen kun jij je eigen stage-opdracht creëren.

Technische aspecten
Een van de volgende termen zou je aan moeten spreken: BPM tooling (Blueriq), Java, JVM, jUnit/Cucumber, Maven, Jenkins, ip-plan, agile testing, automated testing.

We zijn ook benieuwd over welke technische aspecten je zelf hebt nagedacht, die je in kunt zetten tijdens de opdracht. Beschrijf daarom in je voorstel welke methoden en technologieën je graag zou willen gebruiken.

Ben je hier enthousiast over geworden? Reageer dan snel!

Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
07-03-2017
Standplaats
´s-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
€400 (4e jaar), €325 (3e jaar)
Trefwoorden
Afstudeerstage, HBO stage, ICT stage, Stage, ICT, Informatica, PinkRoccade Local Government, Lokale Overheid, 's-Hertogenbosch
Branche
Automatisering / ICT
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
Afstudeerstage, HBO stage, ICT stage, Stage, ICT, Informatica, PinkRoccade Local Government, Lokale Overheid, 's-Hertogenbosch