Stageopdracht: Krijg inzicht in de marketingresultaten met BI tooling

Opdracht
Binnen het Marketing & Sales team zijn wij op zoek naar een marketing stagiaire die een specifiek onderzoek uitvoert en daarnaast ondersteuning biedt bij verschillende marketing werkzaamheden.

We bieden je stage aan, waarbij je 50% als volwaardig teamlid functioneert en 50% werkt aan je onderzoek.


Jij gaat onderzoek doen naar de mogelijkheden van BI (Business Intelligence) Tooling binnen PinkRoccade Local Government Informatievoorziening en welke BI applicatie de beste keuze is voor onze afdeling. Vervolgens zal je deze applicatie ook implementeren én een dashboard rondom deze applicatie ontwikkelen. Met deze BI tool willen wij o.a. de marketingopbrengsten in kaart brengen zodat er snel inzicht is in de resultaten van de marketingactiviteiten en de klantbehoeften. Hierdoor kunnen wij concrete leads aandragen aan sales. Je bent natuurlijk vrij om bovenstaand onderzoek te verbeteren, mocht dit beter binnen de kaders van je opleiding passen.

Naast deze stageopdracht werk je mee met onze marketeer aan werkzaamheden zoals: het organiseren van evenementen, maken van de maandelijkse nieuwsbrief, organiseren van workshops, creëren en versturen van direct mailings en het bijhouden van sociale media en de website.


Het onderzoek voer je uit onder aansturing van onze marketeer en manager Marketing & Sales. Ben je enthousiast, maar past dit niet helemaal binnen de opdracht van je opleiding? Neem dan contact op met Monique de Hond via Monique.deHond@PinkRoccade.nl of 06-46091041 om de mogelijkheden te bespreken!


Dus heb jij kennis en affiniteit met data? En vind je het leuk om mee te werken aan verschillende marketingactiviteiten? Reageer dan direct, want de businessunit Informatievoorziening is op zoek naar een marketing (afstudeer)stagiaire!

Informatievoorziening
De business unit Informatievoorziening biedt gespecialiseerde software en ondersteuning voor gemeenten waarmee zij hun kerntaak rondom het beheren en ontsluiten van data efficiënt, betrouwbaar en volgens wettelijke kaders invullen. In co-creatie met klanten ontwikkelen wij informatie- en kennisgerichte oplossingen waarmee de klant in staat is beleid te vormen en uit te voeren.


We verzorgen de totale keten tussen landelijke bronnen en gemeentelijke afdelingen op basis van een drietal proposities: Makelaarsuite, CLIQ en iNzicht. Deze proposities geven invulling aan de kernbehoeften van de klant namelijk: beschikbaarheid, betrouwbaarheid en bruikbaarheid van data. Hierdoor laten gemeenten de dienstverlening aan burgers en bedrijven beter aansluiten op de specifieke behoeften.

 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
26-10-2018
Standplaats
´s-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
Trefwoorden
HBO, stage, IV, ICT, 's-Hertogenbosch
Branche
Automatisering / ICT
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
HBO, stage, IV, ICT, 's-Hertogenbosch