Stageopdracht: Incidenten proces specifieke klantengroep optimaliseren

Inleiding

Begin oktober zijn de eerste klanten live gegaan met de integratie van onze burgerzakenapplicatie (iBurgerzaken) met een pakket van een andere leverancier. Dit betekent concreet dat ze niet los met iBurgerzaken werken, maar dat ze vanuit een zaaksysteem zaken aanmaken. Hier zijn meerdere partijen bij betrokken. Zoals bij reguliere trajecten heb je rekening te houden met de gemeente, maar in deze integratie komen daar 2 extra partijen bij. Daarnaast zijn deze klanten qua beheer ook interessant. Er zijn meer functionele en technische inrichtingsvraagstukken waar de gemeente zich mee bezig moet houden en waar PinkRoccade dus ook mee te maken krijgt.

Opdracht

Zowel intern als extern zijn er verschillende partijen waar mee moet worden afgestemd. Intern is het vooral de afstemming tussen de functionele en de technische vragen en extern moet het incidenten proces verder gestroomlijnd worden.

De opdracht zou zijn om dit proces met de externe partners te stroomlijnen en om daarnaast ook intern de werkprocessen tussen de afdelingen beter af te stemmen waar het gaat om technische of functionele vragen.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
01-11-2017
Standplaats
´s-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
HBO €400 (4e jaar) /€325 (3e jaar)
Trefwoorden
Stage, technische bedrijfskunde, bedrijfskunde, afstudeeropdracht
Branche
Automatisering / ICT
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
Stage, technische bedrijfskunde, bedrijfskunde, afstudeeropdracht