Stageopdracht: iBurgerzaken - Application integration

Inleiding

In de afgelopen jaren is het gemeente landschap ontzettend veranderd. Van een grijs stoffig imago naar een innovatief landschap in de IT wereld. Sinds twee jaar heeft Pinkroccade Publiekszaken een nieuwe applicatie, iBurgerzaken geïntroduceerd. Dit is een applicatie die burgers in staat stelt om thuis vanaf de bank alles digitaal te regelen bij de gemeente (denk hierbij aan huwelijk, geboorte, verhuizing, etc.). Binnen deze applicatie handelen ook de ambtenaren van de gemeente deze digitale aangifte af en verwerken zij tevens aanvragen die aan de balie binnenkomen.

Sinds de start maakt de Cloud omgeving een exponentiële groei door van het aantal gebruikers. De applicatie draait daarbij in een eigen private cloud-omgeving, waarbij veel nieuwe innovatieve technieken worden toegepast. Deze Cloud wordt onderhouden en ontwikkeld door het operations team. Een dynamisch team waarbij flexibiliteit & enthousiasme hoog in het vaandel staan!

Opdracht

Tijdens je stage ga jij je verdiepen in het onderzoek naar integratie tussen onze applicatie iBurgerzaken en externe zaaksystemen. Hierin leg jij de basis voor toekomstige koppelvlakken en hou je je bezig met het verbeteren van de huidige koppelvlakken en processen. Kortom, een technische uitdaging van A tot Z!

Technische aspecten

Een van de volgende termen zou je aan moeten spreken: BPM tooling (Blueriq), Java, JVM, jUnit/Cucumber, Maven, Jenkins, ip-plan, agile testing, automated testing, XML.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
02-11-2017
Standplaats
´s-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
HBO €400 (4e jaar) /€325 (3e jaar)
Trefwoorden
Stageopdracht, ICT stage, Afstudeeropdracht, stage, Technische stage
Branche
Automatisering / ICT
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
Stageopdracht, ICT stage, Afstudeeropdracht, stage, Technische stage