Stageopdracht: Helpdesk effectiviteit vergroten (Eindhoven)

Inleiding

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de schuldhulpverleningsbranche en haar specifieke behoeften als geen ander. Specialist word je alleen door al je aandacht en middelen te richten op de schuldhulpverlening. Door onze uitgebreide vakkennis te combineren met een goed inzicht en slimme oplossingen ontstaan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten die betrouwbaar en zeer gebruiksvriendelijk zijn.

Opdracht

‘Wat kunnen wij als organisatie doen om een vraag / probleem van een klant aan de Helpdesk sneller en vollediger duidelijk te krijgen?’

Bij de Helpdesk van Kred’it komen dagelijks vragen / problemen van klanten binnen die betrekking (kunnen) hebben op onze software. Deze meldingen kunnen vaag zijn; iets ‘doet het niet’; iets geeft niet de verwachte output, etc. Het is de kunst om een dergelijke melding zo snel mogelijk volledig en duidelijk inzichtelijk te krijgen, een gedegen ‘probleem-analyse’ te maken, zodat de klant goed kan worden geholpen. Jij gaat op zoek naar de manieren (technieken, hulpmiddelen) waarop we dit het allerbeste en snelste kunnen doen, zowel bij telefonische meldingen als bij meldingen per mail of via ons klantenportaal.


Mocht de opdracht niet binnen de kaders van de opleiding passen dan is er voldoende ruimte om de mogelijkheden te bespreken.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
26-10-2018
Standplaats
Eindhoven
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Salaris
Trefwoorden
HBO, WO, ICT, Eindhoven, Kred'it, stage
Branche
Automatisering / ICT
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
HBO, WO, ICT, Eindhoven, Kred'it, stage