Stageopdracht: Effectiviteit meten iParticipatie

Inleiding

PinkRoccade Local Government (PRLG) is een groeiend bedrijf dat zich continu bezig houdt met groei en innovatie, waarbij medewerkers in een collegiale en professionele werksfeer samenwerken. PRLG bestaat uit 5 verschillende business units namelijk; Financiën & Services, Informatievoorziening, Publiekszaken, Samenlevingszaken en Ruimte & Omgeving. PRLG Samenlevingszaken biedt jou een stageplek met veel uitdaging en verantwoordelijkheid waarin je met gemotiveerde professionals samenwerkt in een professionele en uitdagende omgeving.


Binnen Samenlevingszaken zijn veel veranderingen. Na de decentralisaties hebben gemeentes steeds meer taken en verantwoordelijkheden gekregen. Dat levert spanning op, want deze taken worden uitgevoerd met minder mensen en minder budget. Wij helpen de gemeente daar graag bij! Met onze software CiVision Samenlevingszaken en iSamenleving. Door de beschikbaarheid van de meest actuele gegevens richten de gemeentes zich volledig op 1 gezin, 1 plan, 1 regisseur. Hierdoor werken zij efficiënt en transparant. En ze houden tijd over voor die burger die net iets extra’s nodig heeft!


Business unit Samenlevingszaken is een relatief jonge business unit. Diverse processen binnen de business unit Samenlevingszaken zijn nog niet optimaal ingericht. Omdat onze business unit steeds blijft groeien hebben we de mensen niet om dit te optimaliseren en daarom hebben wij een frisse blik van studenten nodig! De opdracht heeft natuurlijk ook een verband met de werkzaamheden binnen de business unit.

Opdracht

We zijn gestart met een gloednieuwe ontwikkeling op werk en Inkomen: iParticipatie. Een applicatie in een moderne userinterface en gebruikmakend van de beste technieken. Samen met de klant bedenken we de ideale workflow. Niet alleen voor de ambtenaar maar ook voor de burger. Door slim gebruik te maken van technieken heeft de consulent meer tijd voor haar of zijn cliënt. En dat is waar we het eigenlijk voor doen. Participeren in de maatschappij ongeacht achtergrond of capaciteit.


Maar... zijn we wel zo effectief als dat we denken met de ingezette weg? Daar willen we graag antwoord op. En dan komt jouw expertise goed van pas. Vertel ons of iParticipatie echt het resultaat geeft wat we denken te halen. Onderzoek dit volgens een beproefde methode en duik in de wereld van Werk en Inkomen.

Technische aspecten

Het is geen technische stage maar de combinatie van IT en business is vereist.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
25-09-2018
Standplaats
´s-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Salaris
Trefwoorden
iParticipatie, stage, HBO
Branche
Automatisering / ICT
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
iParticipatie, stage, HBO