Stageopdracht: Creëer je eigen afstudeer-/stage opdracht

Heb je zelf een vernieuwend en enthousiast idee voor je (afstudeer) stageopdracht die je bij een van onze businessunit uit wil voeren? Dan dagen wij je graag uit om je creatieve mind hier op los te laten en ons te overtuigen van jouw idee! Wij zijn erg nieuwsgierig naar jouw bevindingen!

Binnen PinkRoccade Local Government bevinden zich vijf businessunits: Samenlevingszaken, Publiekszaken, Ruimte en Omgeving, Financiën en Services en Informatievoorziening. Deze businessunits kijken erg uit naar een opdracht die jij zelf weet te creëren! Daarnaast werkt PinkRoccade met de nieuwste technologieën en professionele begeleiding die je tijdens deze stageopdracht goed op weg zullen helpen.

Opdracht
Heb je een vernieuwend idee voor je opdracht en loop je warm om de opdracht bij ons uit te voeren, stuur ons dan gerust je opdrachtomschrijving met daarin de context en idee van je opdracht. Alle ideeën zijn zeer welkom! Wij zien je voorstel graag tegemoet!

Technische aspecten
We zijn ook benieuwd over welke technische aspecten je hebt nagedacht, die je ik kan zetten tijdens de opdracht. Beschrijf daarom ook in je voorstel welke methode en technologieën je wilt gebruiken. Wij zullen dan kijken welke coach aansluit bij jouw opdracht.


Heb je interesse? Reageer dan snel!

Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
03-04-2017
Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Salaris
HBO: € 400 (4e jaar) / € 325 (3e jaar) WO: € 455 (4e jaar) / € 400 (3e jaar) (bruto obv 40 uur)
Trefwoorden
PinkRoccade Local Government, Lokale overheid, Lokale overheden, Stage, IT, ICT
Branche
Automatisering / ICT
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
PinkRoccade Local Government, Lokale overheid, Lokale overheden, Stage, IT, ICT