Stageopdracht: Creëer je eigen afstudeer-/stage opdracht

PinkRoccade Local Government. Co-creator van Publieke dienstverlening.

 

Heb je zelf een vernieuwend en enthousiast idee voor je (afstudeer) stageopdracht die je bij een van onze businessunit uit wil voeren? Dan dagen wij je graag uit om je creatieve mind hier op los te laten en ons te overtuigen van jouw idee! Wij zijn erg nieuwsgierig naar jouw bevindingen!

Wie is Stadsbeheer BV

De Nederlandse lokale overheden staan voor grote uitdagingen. Steeds meer taken worden gedecentraliseerd, terwijl middelen afnemen. Publieke spelers en marktpartijen raken steeds meer verweven en de overheid vraagt meer eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid van burgers en bedrijven. De overheid gaat dienstverlening regisseren in plaats van helemaal zelf leveren en faciliteert maatschappelijke initiatieven vanuit haar klanten en de markt steeds meer.

 

Iedere overheidsorganisatie staat zelf aan de lat voor het realiseren van deze doelen. Hoe implementeer je nieuwe wetgeving, vernieuw je dienstverlening en verbeter je prestaties met minder inspanning en middelen? Overheidsmanagers voelen aan dat je gemotiveerde medewerkers nodig hebt en dat slim gebruik van ICT noodzakelijk is. Stadsbeheer BV heeft deze signalen, aangevuld met haar visie op de naderende Omgevingswet, vertaald naar haar nieuwe software oplossing: LEEF


Opdracht
Heb je een vernieuwend idee voor je opdracht en loop je warm om de opdracht bij ons uit te voeren, stuur ons dan gerust je opdrachtomschrijving met daarin de context en idee van je opdracht. Alle ideeën zijn zeer welkom! Wij zien je voorstel graag tegemoet!

Technische aspecten
We zijn ook benieuwd over welke technische aspecten je hebt nagedacht, die je ik kan zetten tijdens de opdracht. Beschrijf daarom ook in je voorstel welke methode en technologieën je wilt gebruiken. Wij zullen dan kijken welke coach aansluit bij jouw opdracht.

Heb je interesse? Reageer dan snel!

Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
13-02-2018
Standplaats
's-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Salaris
HBO: € 400 (4e jaar) / € 325 (3e jaar) WO: € 455 (4e jaar) / € 400 (3e jaar) (bruto obv 40 uur)
Trefwoorden
Stadsbeheer, Lokale overheid, Lokale overheden, Stage, IT, ICT, Zwolle
Branche
Automatisering / ICT
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
Stadsbeheer, Lokale overheid, Lokale overheden, Stage, IT, ICT, Zwolle