Stageopdracht: commerciële processen

Jij zorgt ervoor dat onze sales compleet voorbereid op pad gaat!

Inleiding

Jij hebt creatieve ideeën over commerciële processen. Die gebruiken wij graag. Hoe zorgen we ervoor dat onze sales elke dag volledig voorbereid op pad gaat? Met de juiste informatie, op elkaar afgestemde formats en op de hoogte van wat andere collega’s doen, gaan doen of hebben gedaan.

Opdracht

Onze salescollega’s werken in verschillende teams. Zodat ze zich specialiseren in de specifieke producten en vragen van onze klanten. Maar het blijft belangrijk om hun werk met elkaar af te stemmen. Daarom zoeken wij naar manieren om dat zo makkelijk mogelijk te organiseren.


Aan jou de taak om hiervoor met ideeën te komen. En deze ideeën om te zetten in actie! Je werkt mee met 1 van de salesteams. Daardoor leer je onze organisatie kennen. In dezelfde periode verbeter je de kennisdeling en afstemming tussen de teams. Wat moeten ze minimaal van elkaar weten? Hoe maken we die informatie beschikbaar?


De opdracht voer je uit onder directe aansturing van één van de directieleden. Een mooie kans om kennis te maken met de strategische aansturing van de commerciële organisatie. Wij zoeken niet naar uitgebreide theoretische analyses, maar een aanpak die we toetsen in de praktijk. Iemand die de mouwen op wil stropen dus!


We bieden jou een meewerkstage, waarbij je 50% functioneert binnen 1 van de salesteams en 50% werkt aan je opdracht. Enthousiast, maar past dit niet helemaal binnen de opdracht van je opleiding? Neem toch even contact op. Wij staan open voor andere invullingen.

Technische aspecten

N.v.t.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
11-09-2018
Standplaats
´s-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Salaris
€325 voor een derdejaarsstage en €400 voor een afstudeerstage
Trefwoorden
stage, commerciële processen, sales, pinkroccade, ict, 's-hertogenbosch
Branche
Automatisering / ICT
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
stage, commerciële processen, sales, pinkroccade, ict, 's-hertogenbosch