Stageopdracht: Blueriq functionaliteiten onderzoeken die we om ons model te verbeteren.

Inleiding
We zoeken naar bepaalde oplossingen met Blueriq om zaken aan te pakken. Je hoeft geen voorkennis te hebben van Blueriq, we zorgen via een cursus ervoor dat je hier bekend mee wordt. We hebben zelf twee richtingen voorbereid om dit aan te pakken. We laten de keus aan de student om te kiezen welke het beste bij hem/haar past. Als je zelf dingen wilt aanpassen staan we hier uiteraard ook open voor. Dan gaan we graag met je in gesprek!

Opdracht
Opdracht versie 1:
Lever een advies aan Pinkroccade over nieuwe mogelijkheden in Blueriq voor het bestaande iBurgerzaken model. Leg deze nieuwe mogelijkheden zo goed mogelijk uit en bedenk alle voor en nadelen. Probeer de beste mogelijkheden uit en kijk of het kan werken in iBurgerzaken. Presenteer aan het eind van het onderzoek de bevindingen.
BONUS: Mits er tijd over is kan er worden gezocht naar een use case waar deze nieuwe bevindingen in gebruikt kunnen worden. Praat met consultants en klanten om te onderzoeken waar er behoefte is en kijk of je jouw nieuwe functionaliteit hierin zou kunnen toepassen. Presenteer de use case en hoe deze nieuwe functionaliteit hierin gebruikt kan worden.
BONUS: Mits er tijd over is kan de gevonden use case worden gebouwd in Blueriq in een aparte branch. Probeer een MVP te leveren waarbij je de nieuwe functionaliteit in kan gebruiken en de klanten een extra kan geven waar ze blij mee zijn. Mocht deze nieuwe functionaliteit af kan komen en de klant tevreden is kan deze worden toegevoegd aan een van de volgende releases.

Opdracht versie 2:
Ga langs klanten en ga met consultants mee om te onderzoeken wat klanten graag zouden willen zien in iBurgerzaken. Wat missen ze nu en waar lopen ze tegenaan. Ga vervolgens terug naar het development team en ga vervolgens onderzoeken hoe deze functionaliteiten gebouwd zouden kunnen worden. Overleg met mensen over de aanpak en pak het iBurgerzaken Blueriq model erbij om te onderzoeken hoe dit hierin zou moeten passen. Onderzoek hoe nu dingen worden aangepakt om functionaliteiten erin te bouwen en kijk of je iets kan verzinnen om deze nieuwe functionaliteit in te bouwen. Probeer vooral te kijken naar andere opties die we niet gebruiken. Wat is allemaal mogelijk met Blueriq en hoe kan je dit toepassen voor de gevonden use case. Maak een verslag over wat je hebt ontdekt door middel van het onderzoek bij de klanten en hoe dit vervolgens het beste aangepakt kan worden.
BONUS: Mits er tijd over is kan er worden begonnen met het bouwen van de gevonden use case in iBurgerzaken op een aparte branch. Mocht deze nieuwe functionaliteit af kan komen en de klant tevreden is kan deze worden toegevoegd aan een van de volgende releases.

Technische aspecten
Eerst moet het Blueriq aspect begrepen worden en moet ons model worden onderzocht. Hoe gebruiken wij nu bepaalde zaken van Blueriq en hoe werkt dit. Hierna moet er onderzocht worden wat er allemaal met Blueriq mogelijk is. Uiteindelijk kan dit getest worden in een test branch (nu de ceremonie branch) en moet er een verslag worden geschreven.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
21-11-2018
Standplaats
´s-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
€325 voor een derdejaarsstage €400 voor een afstudeerstage
Trefwoorden
's-Hertogenbosch, stage, software, ontwikkeling, gemeente,
Branche
Automatisering / ICT
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
's-Hertogenbosch, stage, software, ontwikkeling, gemeente,