Full Stack Javascript Developer (Sr.)

PinkRoccade Local Government. Co-creator van publieke dienstverlening.

De overheidsmarkt is in beweging. Deze beweging zorgt voor nieuwe uitdagingen en die vragen weer om nieuwe software. De veranderingen gaan in een tempo dat alleen is bij te houden door de software schaalbaar, flexibel en dus kwalitatief hoogwaardig te ontwikkelen. Een multi-skilled, getalenteerd team van professionals vanuit verschillende academische achtergronden werkt aan het uitbreiden, innoveren en onderhouden van een SaaS-applicatie voor de gemeentes van Nederland. Hierbinnen zijn we op zoek naar een:

Full Stack Javascript Developer (Sr.)
“Jij helpt de gemeentes van Nederland hun doelen – het bieden van kansen en scheppen van mogelijkheden voor hun inwoners – te verwezenlijken door ze de toegang te geven tot de juiste informatie, op elk moment. Dag in en uit.”– Jasper Kooiman (Manager Development)

Wat je écht doet:

 • Je werkt met je team aan een applicatie die de gemeentes in staat stelt om inzicht te verkrijgen uit alle gegevens die binnen de gemeente beschikbaar zijn.
 • Je ontwikkelt een softwareapplicatie die overzichten kan maken door de verschillende gegevens die een gemeente heeft (denk: burgergegevens, belastingdata, het handelsregister, uitkeringsinstanties) te combineren en weer te geven in de plattegrond van de gemeente of eenvoudige kaart of diagram.
 • Als Full Stack Developer bepaal je samen met de Product Owner en Architect de strategie om deze applicatie uit te bouwen naar verschillende domeinen van een gemeente (van het sociale domein tot de belastingen en vergunningen) terwijl je er zorg voor draagt dat het een herkenbare applicatie blijft.
 • De applicatie bestaat uit een aantal onderdelen, waaronder een autorisatiedeel en een onderdeel voor rapportages op de gegevenskwaliteit en een onderdeel waar de verbanden tussen de gegevens kunnen worden ontdekt en weergegeven in een plattegrond of diagram.

Je zal op alle plekken in de applicatie vanuit verschillende projecten werken, gebruik makend van moderne technieken en innovatieve ontwikkelmethoden. Dit wordt een succes omdat je kan putten uit je eerdere ervaring in het:

 • Vertalen van business objectives naar praktische user stories, met een goed ontwikkeld gevoel voor wat een MVP is.
 • Ontwikkelen van een DevOps omgeving met een verregaande test- en deployment-automatisering.
 • Meedenken over en selecteren van nieuwe technieken en innovatieve ontwikkelmethoden.
 • Werken aan een standaard softwareapplicatie die door uitbreiding van functionaliteit en toevoegen van nieuwe modules een jarenlange relevante lifecycle heeft.

Jij herkent je in de volgende punten:

 • Afgeronde HBO/WO opleiding waaruit de basis van je technische fascinatie blijkt.
 • Grondige kennis van JavaScript (Vanilla, Node.js) en SQL (PL/pgSQL).
 • Ervaring met ontwikkelen in ReactJS (of vergelijkbaar framework) en met Java applicaties.
 • Bonus als je ervaring hebt met Typescript, geospatial tooling, ETL, Jenkins en testautomatisering tools.
 • Ervaring met Continuous Delivery / DevOps (zowel de mindset als de technieken) vinden wij belangrijk.
 • Je hebt uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden: je werkt graag in een multidisciplinaire omgeving, met direct contact met je klanten.
 • Je bent enthousiast en kunt anderen meenemen in jouw plannen en ideeën.
 • Wij vinden de cultuur binnen ons bedrijf erg belangrijk. Wij zijn mensen met passie voor onze klanten en voor wat we doen. We willen het verschil maken voor onze klanten en voor onszelf; we zijn snel verveeld en altijd nieuwsgierig. We hebben dat samengevat in onze kernwaarden Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.
 • We zien het R&D werk continu veranderen, en wij willen daar graag in meegaan. We zijn bijvoorbeeld volledig ingericht op een anytime-anywhere omgeving om een goede werk-privé balans zo goed mogelijk te kunnen faciliteren; dit alles binnen een agile Scrum team.
 • We werken zoveel mogelijk in een continuous deployment en DevOps omgeving. We stimuleren je om je hierin steeds opnieuw te ontdekken. Een tijdje bij een ander team werken? Geen probleem! Je een nieuw specialisme eigen maken? Kom maar op!
 • Je maakt gebruik van moderne technieken en platforms en selecteert nieuwe of betere als je dit nodig acht voor het verbeteren of uitbreiden van de applicatie.

Dít is wat je krijgt:

 • Deze vacature is gebaseerd op een 40-urige werkweek, 32 uur is ook mogelijk.
 • Een bruto maximum jaarsalaris van €70.000 (incl. bonus en vakantiegeld).
 • 26 vakantiedagen met mogelijkheid tot het bijkopen van extra dagen.
 • Goede pensioenvoorziening en collectieve verzekeringsmogelijkheden.
 • Zeer goede ontwikkelmogelijkheden zowel in de breedte als in de diepte.
 • Standplaats in de allermooiste stad van Brabant: ’s-Hertogenbosch.

Wie zijn wij:
Jij zorgt voor een beter functionerende overheid. Binnen PinkRoccade Informatievoorziening zijn we ervan overtuigd dat de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van alle informatie binnen een gemeente bijdraagt aan een effectiever functionerende gemeente met een betere en gerichtere dienstverlening naar haar ‘klanten’ – de inwoners van Nederland. Het verbeteren van deze betrouwbaarheid is onze bijdrage aan het beter en veiliger laten functioneren van onze maatschappij.

Wij doen dit door de verantwoordelijkheid te nemen over de gegevensuitwisseling tussen de lokale applicaties binnen een gemeente en we sluiten de gemeente aan op de buitenwereld van externe landelijke voorzieningen. Wij beheren en controleren de kwaliteit van 8.000.000 burgergegevens en borgen dat enkel de juiste mensen de informatie te zien krijgen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat van de grote hoeveelheid data, nuttige informatie kan worden gemaakt door verbanden te trekken, overzichten te genereren, en gemeentes de tools te geven dit zelf te doen.

Sollicitatieprocedure

Ben jij de Sr. Full Stack Developer die de informatievoorziening van de Nederlandse gemeenten naar een hoger plan trekt? Vertel ons in een motivatiebrief (of video) waarom! Vergeet je cv niet toe te voegen. Wij reageren hier binnen een week op om een afspraak te plannen. Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van he aanname beleid.

Toch nog vragen over de vacature of sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze manager Development Jasper Kooiman of HR Adviseur Breggie Leijten

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
04-10-2018
Standplaats
´s-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Salaris
Trefwoorden
ICT, HBO, WO, Developer, PinkRoccade, 's-Hertogenbosch
Branche
Automatisering / ICT
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
ICT, HBO, WO, Developer, PinkRoccade, 's-Hertogenbosch