Commercieel Customer Care Medewerker Young Professional

PinkRoccade Local Government. Co-creator van publieke dienstverlening.

Je vervangt één van onze collega’s tijdens haar zwangerschapsverlof vanaf 1 december 2018. Het liefst ben jij al eerder beschikbaar. Heb je het naar je zin in de functie en zijn wij ook enthousiast? Dan is de kans groot dat je een vaste baan krijgt.

Wij zoeken een communicatief sterke en zelfverzekerde kanjer voor een positie binnen de businessunit Samenlevingszaken als:

Commercieel Customer Care Medewerker Young Professional
Het eerste aanspreekpunt van de businessunit richting de interne en externe klant.

Wat je op verjaardagen vertelt dat je doet:
"Ik ga voor maximale klanttevredenheid. Ik analyseer processen en klantervaringen. Op basis daarvan kom ik tot praktische oplossingen. Daarbij werk ik aan commerciële acties, marketing en customer care activiteiten. Ik focus me op efficiënte werkprocessen en een optimale klanttevredenheid!"

Wat je écht doet:

 • Je bent continu op zoek naar verbeteringen voor onze klanttevredenheid. Samen met de collega’s van de diverse teams bedenk je verbeteringen. Deze voer je samen door.
 • Je hebt contact met klanten en bezoekt incidenteel op locatie. Bijvoorbeeld voor evaluatie van incidenten of om hun ervaring uit eerste hand te horen.
 • Je bent betrokken bij commerciële acties. Je zorgt voor een succesvolle uitvoer samen met sales. Je ondersteunt de accountmanagers bij het uitbrengen van offertes en verwerken van orders.
 • Samen met marketing kijk je hoe onze communicatie nog beter aansluit op de verwachting en wens van de klant.
 • Je bent onderdeel van het team Unit Ondersteuning en ondersteunt je teamleden waar nodig.

“Het sociaal domein is constant in beweging. Door wetswijzigingen, maar ook door innovaties en verhoogde servicebehoeften van burgers. Gemeenten en Sociale Diensten vertrouwen mede op onze expertise en toewijding om in deze ontwikkelingen voorop te blijven lopen. Zo zorgen we er samen voor dat zij steeds beter in kunnen spelen op de individuele wensen van onze burgers.”
(Erleyne Brookman, Managing Director Samenlevingszaken)

Wie jij écht bent:

 • Een ambitieuze Young Professional met een HBO/WO-diploma op zak en ambities op het commerciële vlak.
 • Je bent Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend, de kernwaarden van ons bedrijf.
 • Je beschikt over de benodigde communicatieve vaardigheden en je bent een echte teamplayer.
 • Je bent resultaatgericht en houdt van het realiseren van doelen. Je hebt een natuurlijke drive om te winnen.
 • Je bent ambitieus, nieuwsgierig en doet graag nieuwe leerervaringen op.
 • Je gaat continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om meer resultaat te boeken.

Dít is wat jij krijgt:

 • Een opleidingsprogramma ‘on the job’ en deelname aan ons Young Professional Program.
 • Een werkplek in ons prachtige pand in de mooiste stad van Brabant, ’s-Hertogenbosch.
 • Vakantiegeld, want wij gunnen onze harde werkers natuurlijk een hele fijne vakantie en 26 vakantiedagen om het op te maken (op voorwaarde dat je terugkomt!).
 • Een uitdagende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt. Eigen inbreng waarderen we. In een innovatieve en motiverende omgeving met ‘creative minds’ die op dynamische wijze invulling geven aan hun werkdag.
 • Flexibele werktijden.
 • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een zeer uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden, zoals variabele beloning en collectieve verzekeringen.
 • Een laptop (incl. accessoires), telefoon(budget) en abonnement.

Ben jij een gedreven commerciële medewerker die zichzelf uitdaagt om goede resultaten te behalen? Vertel ons in een motivatiebrief of video waarom jij de waardevolle toevoeging bent voor ons succesvol bedrijf!
Vergeet niet je CV toe te voegen! Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van het aannamebeleid.

Toch nog vragen over de vacature of sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze HR Adviseur: Cennet Önder.

Wie zijn wij:

De decentralisaties dwingen gemeenten om hun bedrijfsvoering op het gebied van het sociaal domein drastisch te herzien. Verantwoordelijkheden komen veel meer bij gemeenten en burgers te liggen in plaats van bij Rijk en Provincie. Waar het op neerkomt? Gemeenten moeten complexe taken efficiënter gaan uitvoeren. Tegelijkertijd moeten gemeenten tegemoetkomen aan hoge servicewensen vanuit hun burgers.

 

De businessunit Samenlevingszaken ontwikkelt oplossingen voor gemeenten om hun dienstverlening digitaal, toekomstbestendig en veilig in te richten. Niet alleen de burger eist dat, ook vanuit de landelijke overheid liggen er ferme verplichtingen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
31-08-2018
Standplaats
´s-Hertogenbosch
Opleidingsniveau
HBO
Salaris
Trefwoorden
HBO, ICT, Customer Care, 's-Hertogenbosch
Branche
Automatisering / ICT
Provincie
Noord-Brabant
Trefwoorden
HBO, ICT, Customer Care, 's-Hertogenbosch